Vergoedingen

Aanvullende verzekering

Sommige behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Dit is echter afhankelijk van de zorgverzekering, indicatie en behandeling. Om voor vergoeding in aanmerking te komen dient u aanvullend verzekerd te zijn. Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen welke rechten op de vergoeding u heeft. 


De zorgverzekeraars vergoeden bij een aanvullende verzekering in veel gevallen een groot gedeelte van acne en acne gerelateerde behandelingen in het gezicht, maar ook laser behandelingen in het gezicht. Doordat wij aangesloten zijn bij de ANBOS vereniging beschikken wij over een AGB Code. Dit is van belang om voor vergoeding in aanmerking te komen.​

Geen verwijzing nodig
Sinds 2011 zijn huidtherapeuten direct toegankelijk, wat inhoudt dat er geen verwijzing van een arts of specialist meer nodig is. Tenzij uw zorgverzekeraar daarom vraagt.


Wanneer een u zich zonder verwijzing wendt tot de huidtherapeut, wordt de algemene anamnese uitgebreid met een screeningsonderzoek betreffende huidaandoeningen. Indien nodig, zal u doorverwezen worden naar de huisarts wanneer de huid niet behandelbaar is voor de huidtherapeut.


Hoe komt u in aanmerking? 

-U moet aanvullend verzekerd zijn

-U heeft een acne of camouflage vergoeding

-U heeft last van acne of acne gerelateerde klachten

-U heeft last van een wijnvlek, acne, acne littekens of pigmentatie (camouflage therapie vergoeding)

-U heeft een huidscan laten doen en de huidtherapeute heeft geconstateerd dat er acne of acne gerelateerde klachten zijn Acne littekens voor en na

Maak snel een afspraak