Body bindweefsel & Cupping

Elke vrouw heeft wel last van cellulitis of delen van het lichaam waar je aan wilt werken. Vocht vasthouden is vaak het grootste probleem. Deze behandelingen gaan de oplossing bieden om je huid en bindweefsel weer helemaal gezond te maken.

Body bindweefsel & Cupping

Elke vrouw heeft wel last van cellulitis of delen van het lichaam waar je aan wilt werken. Vocht vasthouden is vaak het grootste probleem. Deze behandelingen gaan de oplossing bieden om je huid en bindweefsel weer helemaal gezond te maken voor het optimaal afvoeren van afvalstoffen en jouw lichaam de perfecte structuur en GLOW te geven.


Wat is bindweefselmassage?

De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen (cellulitus) of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. 


Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties zoals cellulitis, vermoeide benen en vochtophopingen. Maar ook het verstrakken van de benen of billen.


Voordelen bindweefsel + cupping

- Verbetering van de huidconditie
- Stimulatie van de huiddoorbloeding 

- Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen

- Verbetering van de opname van werkstoffen

- Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel

- Bevordering van de celdeling

- Verbetering van de huidstructuur en huidteint

- Vermindering van littekens

- Verbetering van de huidweerstand

- Spectaculaire resultaten 


Quick fix bindweefsel (30 min)

Wil jij een enkel deel van je lichaam strakker maken? Zoals alleen je benen of billen dan is deze behandeling daar geweldig voor.


Kissable legs (45 min) 

Een combi van cupping en bindweefselmassage technieken op de benen en billen om de doorbloeding, bindweefsel en afvoer te verbeteren. Als kers op de taart een afsluiter met Image Cell U lift cream. Weg met cellulitis!​ 


Perfect body (60 min) 

Een combi van cupping en bindweefselmassage technieken op de benen, billen en buik. Om de huid weer strak te krijgen, te liften, doorbloeding te stimuleren en bindweefsel zo goed als nieuw te maken. Als laatste brengen we een verkoelende Image skincare Cell U lift body cream aan. Ready to shine!​

“Mijn lichaam voelt aan alsof alles weer doorstroomt. Mijn benen hebben nog nooit zo licht gevoeld!”

Behandelingen

30 minuten:                            €50

Mini kuur 5 behandelingen       €210

Hele kuur 10 behandelingen     €420


45 minuten:                            €65,- 

Mini kuur 5 behandelingen       €275,-

Hele kuur 10 behandelingen     €550,-

60 minuten:                            €75,- 

Mini kuur 5 behandelingen       €325,- 

Hele kuur 10 behandelingen     €600,-
Maak snel een afspraak