Peel that skin!

Een intensieve behandeling voor je huid doe je met een peeling. 

Deze geeft een geweldige glow en jij krijgt een nieuw huidje.

Deze behandeling is te boeken in Zaandam en Amsterdam.

Peel that skin!


Eerste keer

Ben jij voor het eerst bij ons of ben je van plan om je eerste peeling te ondergaan?! We maken dan extra tijd vrij om jou zo goed mogelijk advies te geven. Ook maken we een huidscan met de Observ van jouw huid om alles in kaart te brengen. Want een goede voorbereiding is het halve werk! Boek deze behandeling bij je eerste peeling en de huidscan zal gratis zijn.


Peelings
De peelings worden uitgevoerd met Image Skincare en Medik8. Hierbij wordt de opperhuid geëxfolieerd, waardoor de huid zich in een rap tempo gaat vernieuwen. Deze chemische peeling ook wel een fruitzuur peeling genoemd is zeer geschikt voor huidproblemen dus! De behandeling gaat dieper de huid in dan een 'gewone' facial, zie het als een professional treatment en het resultaat zal hierbij ook langer aanhouden. Perfect als je een ergens gericht op wilt werken.


Klinkt eng

Ja de naam 'chemische peeling' klikt nogal spannend. De ingrediënten zijn volledig natuurlijk maar het proces dat de huid afschilfert en afstoot is een chemisch proces vandaar de naam chemische peeling.

Voor wie?
Eigenlijk is een peeling voor elke huid geschikt. Door de verschillende producten en 
ingrediënten is er altijd wel een peeling geschikt. Vooral bij acne, pigment vlekken of littekens (vaak veroorzaakt door acne) in het gezicht is een chemische peeling zeer effectief. De kuur bestaat uit een aantal behandelingen die zullen leiden tot snelle resultaten. 


Eerste keer?

Bij de eerste behandeling boeken we altijd een (gratis) huidscan. Aan de hand van deze scan kunnen wij inschatten welke behandeling we gaan doen en hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Weet jij niet welke peeling je moet boeken? Boek dan de signature I-peel. Dit is een level 1 peeling waar we altijd mee starten. Mocht er een andere peeling beter bij jouw huid passen dan kunnen we die altijd op de dag zelf veranderen.


Levels

Er zijn 3 verschillende soorten levels. De hoogte in level wijst op de intensiteit van de peeling. Zo is een level 1 voor elke huid geschikt en zal er geen tot lichte vervelling optreden. Met dit level beginnen we altijd als je voor het eerst bij ons binnenkomt. Zo kunnen wij jouw huid leren kennen en de peelings opbouwen.  Level 2 zal intensiever zijn en zal lichte tot gemiddelde vervelling geven voor 2-3 dagen. Level 3 is heftig, hierbij zal een voorbereiding nodig zijn en zal er een post treatment kit als nazorg mee naar huis worden gegeven en zal er hevige vervelling optreden voor ongeveer 1-1,5 week. 


Peelingkuur

Deze zal worden ingezet als jij doeltreffend te werk wilt gaan op bepaalde huidproblemen. De interval tussen de behandelingen is 2-3 weken en daarin bouwen wij de peelings op naar wens en uitslag van de huidscan. De hoeveelheid peelings die nodig zijn om een huidprobleem te lijf te gaan is afhankelijk van de ernst en soort probleem. 


Onze specialiteit?

Dit is toch ongetwijfeld de  Instant-lift behandelingen (zie video). Deze gezichtsbehandelingen icm bindweefselmassage worden volledig aangepast op de huidscan die we vooraf maken. Hierbij combineren we verschillende merken en technieken om zoveel mogelijk capaciteit uit de eigen huid te halen om te gaan stralen en zo gezond mogelijk eruit te komen te zien. Huidverbetering staat hier centraal. Image Skincare I-Peel

Signature lift level 1                 €80

Ormedic lift Level 1                 €80

Wrinke lift level 2                    €85

Lightning lift level 2                  €85

Acne lift level 2                       €85

Instant Lift (incl                        €100

bindweefselmassage) 

Perfectionlift level 3                  €150

TCA Peeling level 3                  €150      Medik8 Peeling

Light peel level 1                      €80

White peel Level 2                   €85

Age peel level 2                      €85

Beta peel level 2                      €85


Instant Lift (incl                         €100

bindweefselmassage)


Peeling kuren 

Kuur 3 beh level 1-2                €220

Kuur 6 beh level 1-2               €410


Deze behandeling is te boeken in 

Amsterdam en Zaandam.


______________________________________________

Wil jij weten hoe de instant lift eruit ziet!? Dit laten wij jou zien in dit filmpje

IMAGE skincare (huidverbeterend)

 • Amerikaans merk
 • Huidverbeterend
 • Op de markt gezet door artsen en dermatologen
 • Vrij van minerale oliën, parfum, parabenen en dierproeven
 • Werkt op huidproblemen zoals rosacea, pigment, acne, littekens en huidveroudering
 • Verkrijgbaar in peelingvorm van 30 min en facials van 50 en 60 min.


Medik8 (huidverbeterend)

 • Engels merk
 • Award-winnend huidverbeteringsmerk
 • Effectieve, oplossingsgerichte huidzorg met bewezen resultaten
 • Werkt op acne, roodheid, pigmentatie en droogheid
 • Wordt geformuleerd in Londen door een team van biochemici en farmacologen
 • Medik8 filosofie dringt aan op het handmatig aanbrengen van kleine hoeveelheden
 • Parabeenvrij
 • 100% vegan en dierproefvrij

 

Declareren? 

Indien je aanvullend verzekerd bent en de behandeling is tegen acne of acne littekens dan wordt deze behandeling vergoed door je zorgverzekering. Wij zijn aangesloten bij de ANBOS waardoor deze behandeling vergoed worden.- Een doorverwijzing is meestal niet nodig- De declaratie gaat niet van het eigen risico af- Na betaling zal de factuur dezelfde dag nog gedeclareerd kunnen wordenBen jij op zoek naar een intensievere behandeling? 

Dan hebben wij ook medische gezichtsbehandelingen zoals:


- Microneedling

- Mesotherapie

- Camouflagetherapie

- Coagulatietherapie 

- Microdermabrasie

- Hydra Aqua facial

- Spot out treatment
Maak snel een afspraak 


Heb jij acne en wil je hier meer over lezen? 

Wij schrijven regelmatig blogs om jou te vertellen hoe je aan huid problemen komt, wat je kan doen om dit te voorkomen en hoe wij dat het beste behandelen.