Manicure


Manicure

Onze handen hebben soms net even wat extra nodig. Wist je dat men vaak kijkt naar hoe iemand zijn handen verzorgd? Handen zeggen veel over jou! Hebben jouw handen wat extra aandacht nodig i.v.m nagelriemen en of velletjes? In de Spa kunt u terecht voor vele verschillende behandelingen. U kunt er voor kiezen om alleen nagels te laten behandelen, maar u kunt ook voor kiezen een full manicure. Bij alle behandelingen is het onze zorg dat uw handen ontspannen, weer stralen en er een tijdje tegen aan kunnen.


CND Vinylux nagellak of CND shellac?
Bij Cotton Spa werken we met met twee soorten producten van hoge kwaliteit. Kunt u niet kiezen? Dan geef wij u natuurlijk een passend advies!

CND Vinylux 

CND is het meest bekende nagellak merk op de markt. Het staat bekend om de lange houdbaarheid en de weekly polish die d.m.v daglicht steeds sterker wordt, de vele wisselende kleuren met ieder een unieke naam. 


CND Shellac 

CND Shellac staat bekend om de zeer lange houdbaarheid van minstens 14 dagen en de UV lamp waaronder de lak moet drogen. Door deze unieke UV lamp hard de lak uit en is het vrijwel meteen droog. Door de verschillende lagen lak die aangebracht worden is deze goed bestand tegen dagelijks gebruik en beschermd en verstevigd het de eigen nagels. Door de flexibilteit in de lak breekt deze niet snel af op de nagels. De lak is zelf zeer makkelijk te verwijderen. Hypoallergeen!

BIAB (Builder in a bottle)                               

Je kent shellac, je kent acryl maar beiden is net niks voor jou!? Acryl is dik en verstevigend, maar werkt beschadigend voor de nagel en moet eraf gevijld worden. Shellac is wat flexibel en wordt dunner op de nagel aangebracht, maar blijft soms niet altijd 2-3 weken zitten. BIAB (The Gelbottle builder in a bottle) zit daar precies tussenin! Het is dikker dan shellac maar dunner dan acryl, verstevigd en voelt dikker aan maar je kunt het er toch van af soaken zonder te hoeven vijlen! BIAB Nails komt samen met vijlen en polijsten voor de nagels die er al perfect uit zien. Moet er meer gebeuren zoals nagelriemen en velletjes verwijderen? Dan is de manicure hier voor bedoeld.                                                                                                                                                                                                            

Tegenwoordig gaat de voorkeur bij een manicure of pedicure vaker uit naar CND Shellac.  


Let op: Shellac kan verkleuren bij aanraking met chemische/schoonmaak ingrediënten of bepaalde zonnebrandcrème. Hierbij staan wij helaas niet garant.   

 

Behandelingen

Quick mani 

Full mani 

Alleen lakken Shellac 

Mani+shellac   

Shellac verwijderen €10 


Extra's

French manicure        

Extra laag shellac  

 Vijlen                    

BIAB 

(builder in a bottle)

BIAB Nails        
BIAB incl manicure       

BIAB Verwijderen  
BIAB Opvullen     

BIAB Opvullen incl mani 


€29

€39

€27

€44

€10


€5 

€5

€7,50€55 

€70

€15

€35

€50


Maak snel een afspraak