Manicure


Manicure

Onze handen hebben soms net even wat extra nodig. Wist je dat men vaak kijkt naar hoe iemand zijn handen verzorgd? Handen zeggen veel over jou! Hebben jouw handen wat extra aandacht nodig i.v.m nagelriemen en of velletjes? In de Spa kunt u terecht voor vele verschillende behandelingen. U kunt er voor kiezen om alleen nagels te laten behandelen, maar u kunt ook voor kiezen een full manicure. Bij alle behandelingen is het onze zorg dat uw handen ontspannen, weer stralen en er een tijdje tegen aan kunnen.


CND Vinylux nagellak of CND shellac?
Bij Cotton Spa werken we met met twee soorten producten van hoge kwaliteit. Kunt u niet kiezen? Dan geef wij u natuurlijk een passend advies!

CND Vinylux 

CND is het meest bekende nagellak merk op de markt. Het staat bekend om de lange houdbaarheid en de weekly polish die d.m.v daglicht steeds sterker wordt, de vele wisselende kleuren met ieder een unieke naam. 


CND Shellac 

CND Shellac staat bekend om de zeer lange houdbaarheid van minstens 14 dagen en de UV lamp waaronder de lak moet drogen. Door deze unieke UV lamp hard de lak uit en is het vrijwel meteen droog. Door de verschillende lagen lak die aangebracht worden is deze goed bestand tegen dagelijks gebruik en beschermd en verstevigd het de eigen nagels. Door de flexibilteit in de lak breekt deze niet snel af op de nagels. De lak is zelf zeer makkelijk te verwijderen. Hypoallergeen!

Tegenwoordig gaat de voorkeur bij een manicure of pedicure vaker uit naar CND Shellac.  


Let op: Shellac kan verkleuren bij aanraking met chemische/schoonmaak ingrediënten of bepaalde zonnebrandcrème. Hierbij staan wij helaas niet garant.

Behandelingen

Quick mani 

20 min                            €25

Full mani

45 min                            €37

Shellac hands  

30 min                            €27 

Full Mani+shellac  

45 min                            €42

Shellac verwijderen     

15 min                            €10

 

Extra's

French manicure                €5
Brisa lite gel laag              €5

Extra laag shellac              €5

Vijlen                               €7,50


Maak snel een afspraak