Microdermabrasie 

Heeft de huid een oppeper nodig? 

Kies dan voor microdermabrasie!

Deze behandeling is te boeken in Zaandam en Amsterdam. 

Microdermabrasie


Heb je last van oneffenheden zoals grove poriën, pigmentvlekken, littekens, rest-acne, fijne lijntjes? Cotton Spa kan zorgen voor zichtbare verbetering met onze professionele microdermabrasie-behandeling! De behandeling is voor vrijwel elk huidtype en elke leeftijd geschikt.


Wat is het?

Microdermabrasie is een mechanische dieptepeeling die ervoor zorgt dat je dode huidcellen laagje voor laagje worden verwijderd door hele fijne kristallen. De behandeling stimuleert de celvernieuwing, het bindweefsel en het collageen. Ook verbetert het de bloedcirculatie.


Oneffenheden kunnen aanzienlijk worden verminderd. De structuur van je huid wordt gladder en je huid ziet er egaler uit. De behandeling zorgt voor een algehele huidverbetering en –verjonging!


De behandeling

Het is een pijnloze behandeling, het voelt als een zandstraal of stofzuigertje op je huid. De huid is na de behandeling meestal wat rood en soms wat opgezwollen. Als je dat wilt, kan je specialiste na je behandeling je huid camoufleren met Image I-conceal.Prijzen


Singel behandeling v.a        €90 


Pakketten:
Lite 3 behandelingen           €250
Medium 6 behandelingen    €450
Intense 10 behandelingen    €720


Deze behandeling is te boeken in Amsterdam en Zaandam. 

____________________________________Maak snel een afspraak