Pedicure

Pedi-time

Onze voeten zijn vaak ondergeschoven kindjes en hebben ook de nodige verzorging nodig. Sommige meer dan andere, dat hangt er vanaf wat je er zelf aan doet. Toch is het fijn als er met een professioneel oog naar gekeken wordt en grondig onder handen word genomen. Hebben jouw voeten wat extra aandacht nodig i.v.m nagelriemen, velletjes of eelt? In de Spa kunt u terecht voor vele verschillende behandelingen. Je kunt er voor kiezen om alleen nagels te laten behandelen(Quick pedi met vijlen en lakken), maar je kunt ook voor kiezen een full pedicure waar alles aangepakt wordt. Nagels, nagelriemen, eelt en scrub+massage. Bij ingegroeide nagels of meer aandacht voor eelt nodig? Dan is de Medische pedicure is voor jou (helaas behandelen wij niet bij diabetes) geschikt. Bij alle behandelingen zorgen wij ervoor dat jij met mooie voeten de deur uit gaat en er weer een tijdje tegenaan kan!


CND Vinylux nagellak of CND shellac? 

Bij Cotton Spa werken we met met twee soorten producten van hoge kwaliteit. Kunt u niet kiezen? Dan geef wij u natuurlijk een passend advies!

CND Vinylux CND

CND is het meest bekende nagellak merk op de markt. Het staat bekend om de lange houdbaarheid en de weekly polish die d.m.v daglicht steeds sterker wordt, de vele wisselende kleuren met ieder een unieke naam. 


CND Shellac 

CND Shellac staat bekend om de zeer lange houdbaarheid van minstens 14 dagen en de UV lamp waaronder de lak moet drogen. Door deze unieke UV lamp hard de lak uit en is het vrijwel meteen droog. Door de verschillende lagen lak die aangebracht worden is deze goed bestand tegen dagelijks gebruik en beschermd en verstevigd het de eigen nagels. Door de flexibilteit in de lak breekt deze niet snel af op de nagels. De lak is zelf zeer makkelijk te verwijderen. Hypoallergeen!

Tegenwoordig gaat de voorkeur bij een manicure of pedicure vaker uit naar CND Shellac.       

                         Behandelingen

Quick pedi                     

Full Pedi

Medi pedi zonder lakken 

Medi pedi + lakken        


Alleen lakken Shellac  

Pedi + shellac.           

Shellac verwijderen    

 

Extra's

French manicure                
Brisa lite gel laag               

Extra laag shellac               

Vijlen                                     


€29

€49

€47

€60


€28

€54

€10€5

€5

€5

€7,5

Maak snel een afspraak