OVER ONS

Even een verhaal over ons.​Wie zijn wij eigenlijk en wat kan jij van ons verwachten. Hier vertellen wij je per persoon over de medewerkers.

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Floor Kliffen (FOUNDER) Ik ben opgegroeid in een ondernemers familie en daardoor had ik van kinds af aan al de wens om een eigen bedrijf te beginnen in de Zaanstreek.Per toeval ben ik in aanraking gekomen met de opleiding schoonheidsspecialiste en ontdekte ik mijn interesse en passie voor beauty en medische sector. Hierdoor ben ik werkzaam geweest bij SOAP Treatmentstore en DOCTORS AT SOAP. Advies geven is iets wat ik graag doe en op social media breng ik hier iedereen van op de hoogte als @deskincoach.​Door de transformatie van Zaandam kwam ik erachter dat het nog iets miste. Waar al mijn klanten al een tijdje naar snakten. Een City spa waar alle beauty-behandelingen onder een dak zit!

ONZE WINKEL IN ZAANDAM

​Ik heb Cotton spa en Cotton clinic het leven in geroepen. Een plek waar medisch en beauty samen komen en alle in's en out's te vinden zijn op deze gebieden. Service staat op nummer 1 en samenwerken met zaanse ondernemers is iets waar ik mij mee bezig houd.

HET COTTON SPA TEAM


Floor 

(28 jaar, Owner, All-round,Acne + Camouflage therapeut)


door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan bij SOAP-treatmentstore en DOCTORS AT SOAP. Na zelf acne te hebben gehad kan ik acne-patienten of andere huidproblemen goed begeleiden en inschatten. Ik doe daarom uitsluitend Peelings, bindweeselmassages en Dermapen behandelingen.


Roxanne

(27 jaar, All-round)


Door de functies bij grote salons zoals SOAP treatmentstore en SKINS Cosmetics heb ik altijd op hoog niveau gewerkt. Het allerleukste om te doen vind ik facials, gel manicures en brow treatments.Met behulp van hoogwaardige producten, correcte behandelingen en het juiste adviesgaan we voor het beste resultaat.


Sandra

(29 jaar, All-round) 


In de afgelopen 8 jaar heb ik bij SOAP Treatmentstore gewerkt waar ik tot een all-round schoonheidsspecialiste ben gegroeid. Naast de facials kan je ook waxing treatments boeken en neem ik graag alle tijd voor je.​


Cynthia

(23 jaar en Mani-pedi-wax specialist)


Mijn passie voor mani, pedi en waxen heb ik bij Soap treatments store op gedaan. Van direct resultaat word ik het meest blij. En oog voor precisie werk heb ik ook!


Maud

(22 jaar, All-round + acne therapeut)


Door mijn werk bij de Urban spa ben ik getraind op ontspanningsbehandelingen zoals Bamboe/Hotstone massage. Perfect voor de drukke dagen wanneer je even niet meer kan.


Marloes

(36 jaar en All-round )


Ik ben werkzaam geweest in de meest poplulaire beauty-salon en spa's (SOAP treatmentstore, Babassu en Skins institute in hotel l'europe). Ik sta bekend om mijn humor en krijg echt een kick van PRE-DOCTOR treatments om het maximale uit de huid te halen, bijvoorbeeld facials met de bindweefselmassages om zoveel mogelijk huidverbetering te creëren. Tot slot is de brazilian wax ook een van mijn specialiteiten.


Kayleigh

(21 jaar, receptie, mani-pedi-brow specialist) 


Door mijn training Brazilian BROW, ben ik gespecialiseerd in wenkbrauwen. Ik vind het belangrijk om veel aandacht te hebben voor de wensen van mijn klant. Met persoonlijke zorg en een oog voor precisie ga jij weg met de perfecte brows en lashes. Daarnaast zijn mani's en pedi's geven ook mijn specialiteit.


Lindsey

(21 jaar en All-round)


Door mijn werk in een wellness ben ik getraind tot masseuse. Tijdens de massages zorg ik dat de klant helemaal tot rust komt. Verder vind ik manicures, pedicures en brow treatments erg leuk om te doen! Mijn doel is om de klant geheel tevreden de deur uit te zien


Felicity

(30 jaar en All-round )


Uiterst zorgzaam te werk gaan is mijn doel, ik vind het fijn als klanten zich op hun gemak bij mij voelen. Ik ben zorgzaam en secuur in het werk wat ik doe. Ik kom vanuit de Wellness branche (Spa Zuiver) waarbij ik veel op ontspanning werkte. Perfect voor als je in een drukke rush bent en je even een momentje voor jezelf wil hebben