OVER ONS

Even een verhaal over ons.​Wie zijn wij eigenlijk en wat kan jij van ons verwachten. Hier vertellen wij je per persoon over de medewerkers.

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Floor Kliffen (FOUNDER) 'Ik ben opgegroeid in een ondernemers familie en daardoor had ik van kinds af aan al de wens om een eigen bedrijf te beginnen in de Zaanstreek. Per toeval ben ik in aanraking gekomen met de opleiding schoonheidsspecialiste en ontdekte ik mijn interesse en passie voor beauty en medische sector. Hierdoor ben ik werkzaam geweest bij een gerenommeerde salon/kliniek. Advies geven is iets wat ik graag doe en op social media breng ik hier iedereen van op de hoogte als @deskincoach. Zowel op Instagram als op Youtube ben ik te vinden onder deze naam. Mijn adviezen zijn ook te lezen in mijn blogs die ik voor Image Skincare schrijf. Voor jou als consument maar ook voor mijn Collega's. ​Door de transformatie van Zaandam kwam ik erachter dat het nog iets miste. Waar al mijn klanten al een tijdje naar snakten. Een City spa waar alle beauty-behandelingen onder een dak zit!'

DE AWARD


Als klap op de vuurpijl ben ik in het jaar 2019 Beste Zaanse Zakenvrouw van het jaar geworden. Niet alleen omdat wij een innoverend bedrijf zijn en hard groeien maar om het feit hoe wij binnen het bedrijf met elkaar om gaan. Dit merk je snel als je binnenkomt. Een goede sfeer is een van de belangrijkste dingen als het gaat om belevenis. 


ONZE WINKEL IN ZAANDAM

​Ik heb Cotton spa en Cotton clinic het leven in geroepen. Een plek waar medisch en beauty samen komen en alle in's en out's te vinden zijn op deze gebieden. Service staat op nummer 1 en samenwerken met zaanse ondernemers is iets waar ik mij mee bezig houd.ONZE WINKEL IN AMSTERDAM

De winkel in Amsterdam is 2 jaar na opzetten van Zaandam geopend. Hier doen we voornamelijk huidverbeterende behandelingen is daarom meer klinisch. We gebruiken dezelfde merken en de huidbehandelingen zijn hetzelfde. We zitten in Noord, aan het water met een parkeergelegenheid voor de deur. Daardoor is het voor klanten die van veraf komen makkelijk te bereiken. 

COTTON CREW


Floor 

(Owner, Medisch All-round + Acne + Camouflage therapeut)


Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan bij SOAP-treatmentstore en DOCTORS AT SOAP. Na zelf acne te hebben gehad kan ik acne-patienten of andere huidproblemen goed begeleiden en inschatten. Ik doe daarom uitsluitend Peelings, bindweeselmassages en Dermapen behandelingen.


Felicity

(Medisch All-round + Acne + Lasertherapeut )


Uiterst zorgzaam te werk gaan is mijn doel, ik vind het fijn als klanten zich op hun gemak bij mij voelen. Ik ben zorgzaam en secuur in het werk wat ik doe. Ik kom vanuit de Wellness branche (Spa Zuiver) waarbij ik veel op ontspanning werkte. Perfect voor als je in een drukke rush bent en je even een momentje voor jezelf wil hebben

Puck

(Medisch All-round) 

Vanuit mijn Stage bij Cotton ben ik nu werkzaam in het weekend. Mijn passie is om perfect werk af te leveren in een korte tijd. 

Cynthia

(All-round + BIAB+ lasertherapeut)


Mijn passie voor mani, pedi en waxen heb ik bij Soap treatments store op gedaan. Van direct resultaat word ik het meest blij. En oog voor precisie werk heb ik ook!


Maud

(Manager + Medisch All-round + acne therapeut + lasertherapeut)


Door mijn werk bij de Urban spa ben ik getraind op ontspanningsbehandelingen zoals Bamboe/Hotstone massage. Hier ben ik om op huidverbetering te werken en mijn kennis over te dragen op iedereen die advies wil hebben. 

Jelle

(Cosmetisch arts)


Naast mijn baan bij het AMC behandel ik mensen graag met injectables om ze zelfverzekerd te maken. Er is niet veel voor nodig om iemand weer fris te doen ogen en ik heb oog voor detail.


Matthijs

(Cosmetisch arts) 


Naast mijn baan op de chirurgie afdeling van het ziekenhuis ben ik ook cosmetisch arts. Ik luister graag naar je wensen en een natuurlijk resultaat staat voorop. Ik geef je graag mijn advies en werk samen met jou naar een mooi resultaat.


Joy

(masseuse, all-round schoonheidsspecialiste)

Ben jij op zoek naar een schoonheidsbehandeling gericht op jouw huid, een heerlijke ontspannende massage of goede sportmassage? Door mijn jaren ervaring bij Fort Beemster kan ik jou perfect behandelen en advies op maat geven. Die je beter laat voelen, zodat jij de dag weer fris tegemoed kunt treden. Ook kun je mij treffen voor andere behandelingen op gebied van beauty.
Bana

(Medische all-round schoonheidsspecialiste + lasertherapeut)


Huidbehandelingen die gericht zijn op huidverbetering vind ik zelf het leukst. Ik haal er veel voldoening uit daar het geeft mij uitdaging. Ik vind het belangrijk dat wanneer de klant behandelt is, zich veel ontspannender, mooier en goed gevoel de salon verlaat.
Joyce

(Receptioniste + Schoonheidsspecialiste in opleiding)

Dit jaar ben ik begonnen aan de opleiding schoonheidsspecialiste. Sinds kort werk ik bij Cotton Spa als receptioniste en ben ik verantwoordelijk voor het ontvangen, afrekenen en online bestellingen. Hier neem ik alle tijd voor u en kunt u met al uw vragen bij mij terecht. Niemand gaat ontevreden de deur uit!Megan

(Receptioniste, hand + voet en Brow specialiste)

Ik ben enorm geduldig en daarom ga ik door tot ik precies het resultaat heb wat ik samen met de klant wil bereiken. Ook ben ik sociaal en ik ben ik altijd in voor een praatje!Naf

(Medisch All-round schoonheidsspecialiste + lasertherapeut)


Ik heb de afgelopen 12 jaar bij de beste salons in Nederland gewerkt. Zo nu ook bij Cottonspa/ CottonClinic. Ik heb mij kunnen specialiseren in huid verbeterende behandelingen. Ik ben een expert op het gebied van peelings, microneedling, bindweefselmassage en acne treatments. Ook kan ik je alles vertellen over werkzame ingrediënten en welke producten het beste bij je huid passen. Behandelingen op maat maken, daar ligt mijn expertise. Tevreden ben ik pas wanneer jij dat ook bent! 

Bas

(Digital marketing, foto+video content)


Ik ben verantwoordelijk voor digital marketing en help Cotton Spa achter de schermen. Ik zorg ervoor dat heel Nederland onze advertenties te zien krijgt zowel op facebook, instagram en op google. De foto's en video's die je online ziet zijn door mij gemaakt. Goede content is het halve werk: zo heb je een goed beeld bij een behandeling of product. 


Abigail

(Nail artist + Biab + Shellac)


Na een aantal jaar te hebben gewerkt als allround schoonheidsspecialiste ben ik mijn passie voor beauty gaan focussen op nagels. Ik ben graag artistiek bezig dus de uitdaging om elke nagel tot een kunstwerkje te maken geeft mij veel voldoening. Daarnaast is de key tot een gewenst resultaat een goede communicatie! Daarom neem ik graag de tijd jouw wensen te bespreken zodat ik deze tot werkelijkheid kan maken!Lisanne

(Medisch all-round en BIAB)


Door zelf acne gehad te hebben, kan ik mij goed inleven in acne-patiënten. Goed naar de klanten luisteren vindt ik het belangrijkste, niet alleen om de behandeling zo gericht mogelijk uit te voeren. Maar ook zeker om de klanten weer met wat meer zelfvertrouwen uit de behandeling te laten komen! Door ook bij Cotton een stageperiode meegelopen te hebben, heb ik in een rap tempo veel ervaring op kunnen doen.

Romee

(Masseuse, all-round schoonheidsspecialiste)

Door mijn jarenlange ervaring als all-round schoonheidsspecialiste bij Fort Beemster ben ik heel goed in het geven van allerlei massages. Bij Cotton spa kan ik ook mijn passie voor huidverbetering uitvoeren, en jou helpen bij de wensen van jou en je huid.
Savana

(Nail artist + Biab + Shellac)

Ik ben mijn passie achterna gegaan en ben mezelf gaan specialiseren op nail-art gebied. Hoe gekker hoe beter! Mijn opleiding en werkervaring heb ik bij Lakwerk gedaan in Amsterdam en sinds kort werk ik bij Cotton Spa Zaandam. Daarnaast ben ik erg muzikaal en ik houd van zingen. 

Mindi

(Masseuse)

Door mijn opleiding Fysiotherapie ben ik mij gaan verdiepen in de massagetechnieken. Ik kwam erachter dat de beauty industrie toch meer trok en heb ik de keuze gemaakt om hierin verder te gaan aankomende jaren.