OVER ONS

Even een verhaal over ons.​Wie zijn wij eigenlijk en wat kan jij van ons verwachten. Hier vertellen wij je per persoon over de medewerkers.

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Floor Kliffen (FOUNDER) 'Ik ben opgegroeid in een ondernemers familie en daardoor had ik van kinds af aan al de wens om een eigen bedrijf te beginnen in de Zaanstreek. Per toeval ben ik in aanraking gekomen met de opleiding schoonheidsspecialiste en ontdekte ik mijn interesse en passie voor beauty en medische sector. Hierdoor ben ik werkzaam geweest bij een gerenommeerde salon/kliniek. Advies geven is iets wat ik graag doe en op social media breng ik hier iedereen van op de hoogte als @deskincoach. Zowel op Instagram als op Youtube ben ik te vinden onder deze naam. Mijn adviezen zijn ook te lezen in mijn blogs die ik voor Image Skincare schrijf. Voor jou als consument maar ook voor mijn Collega's. ​Door de transformatie van Zaandam kwam ik erachter dat het nog iets miste. Waar al mijn klanten al een tijdje naar snakten. Een City spa waar alle beauty-behandelingen onder een dak zit!'

DE AWARD


Als klap op de vuurpijl ben ik dit jaar 2019 Beste Zaanse Zakenvrouw van het jaar geworden. Niet alleen omdat wij een innoverend bedrijf zijn en hard groeien maar om het feit hoe wij binnen het bedrijf met elkaar om gaan. Dit merk je snel als je binnenkomt. Een goede sfeer is een van de belangrijkste dingen als het gaat om belevenis. 


ONZE WINKEL IN ZAANDAM

​Ik heb Cotton spa en Cotton clinic het leven in geroepen. Een plek waar medisch en beauty samen komen en alle in's en out's te vinden zijn op deze gebieden. Service staat op nummer 1 en samenwerken met zaanse ondernemers is iets waar ik mij mee bezig houd.

COTTON CREW


Floor 

(Owner, Medisch All-round + Acne + Camouflage therapeut)


Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan bij SOAP-treatmentstore en DOCTORS AT SOAP. Na zelf acne te hebben gehad kan ik acne-patienten of andere huidproblemen goed begeleiden en inschatten. Ik doe daarom uitsluitend Peelings, bindweeselmassages en Dermapen behandelingen.


Felicity

(Medisch All-round + Acne + Lasertherapeut )


Uiterst zorgzaam te werk gaan is mijn doel, ik vind het fijn als klanten zich op hun gemak bij mij voelen. Ik ben zorgzaam en secuur in het werk wat ik doe. Ik kom vanuit de Wellness branche (Spa Zuiver) waarbij ik veel op ontspanning werkte. Perfect voor als je in een drukke rush bent en je even een momentje voor jezelf wil hebben

Puck

(All-round) 

Uiterst zorgzaam te werk gaan is mijn doel, ik vind het fijn als klanten zich op hun gemak bij mij voelen. Ik ben zorgzaam en secuur in het werk wat ik doe. Ik kom vanuit de Wellness branche (Spa Zuiver) waarbij ik veel op ontspanning werkte. Perfect voor als je in een drukke rush bent en je even een momentje voor jezelf wil hebben

Cynthia

(All-round + BIAB+ lasertherapeut)


Mijn passie voor mani, pedi en waxen heb ik bij Soap treatments store op gedaan. Van direct resultaat word ik het meest blij. En oog voor precisie werk heb ik ook!


Maud

(Manager + Medisch All-round + acne therapeut + lasertherapeut)


Door mijn werk bij de Urban spa ben ik getraind op ontspanningsbehandelingen zoals Bamboe/Hotstone massage. Hier ben ik om op huidverbetering te werken en mijn kennis over te dragen op iedereen die advies wil hebben. 

Jelle

(Cosmetisch arts)


Naast mijn baan bij het AMC behandel ik mensen graag met injectables om ze zelfverzekerd te maken. Er is niet veel voor nodig om iemand weer fris te doen ogen en ik heb oog voor detail.


Kayleigh

(All-round, BIAB + Brow specialist + PMU) 


Door mijn training Brazilian BROW, ben ik gespecialiseerd in wenkbrauwen. Ik vind het belangrijk om veel aandacht te hebben voor de wensen van mijn klant. Met persoonlijke zorg en een oog voor precisie ga jij weg met de perfecte brows en lashes. Daarnaast zijn lichaamsmassages en facials ook mijn favoriet.


Lindsey

(Manager + Medisch All-round + acne therapeut + lasertherapeut)


Door mijn werk in een wellness ben ik getraind tot masseuse. Tijdens de massages zorg ik dat de klant helemaal tot rust komt. Verder vind ik huidverbeterende facials zoals de peelings icm bindweefsel een direct en prachtig resultaat geven! Ik vind het zeer belangrijk dat de klant met een tevreden en ontspannen gevoel naar huis gaat.  


Bana

(Medische all-round schoonheidsspecialiste + lasertherapeut)


 (visagie, mani specialiste). ‘Door mijn werk als een freelance make-up artist en bij Sidal beauty ben ik getraind om bridal make-up ,brows en lashes shapen/verven. Ik vind het belangrijk dat wanneer de klant behandelt is, zich veel ontspannender, mooier en goed gevoel de salon verlaat.
Anne

(Receptioniste + All-round schoonheidsspecialiste)

Goed luisteren naar de wensen van de klant, dat vind ik heel belangrijk! Dit staat ook zeker bij mij voorop. Met mijn kennis als All-Around schoonheidsspecialiste en Make up artist streef ik ernaar om elke behandeling perfect uit te voeren. Verder ben ik ook bij de receptie werkzaam om daar al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en correct uw afspraak in te plannen.Megan

(Receptioniste, hand + voet en Brow specialiste)

Ik ben enorm geduldig en daarom ga ik door tot ik precies het resultaat heb wat ik samen met de klant wil bereiken. Ook ben ik sociaal en ik ben ik altijd in voor een praatje!Naf

(Medisch All-round schoonheidsspecialiste + lasertherapeut)


Ik heb de afgelopen 12 jaar bij de beste salons in Nederland gewerkt. Zo nu ook bij Cottonspa/ CottonClinic. Ik heb mij kunnen specialiseren in huid verbeterende behandelingen. Ik ben een expert op het gebied van peelings, microneedling, bindweefselmassage en acne treatments. Ook kan ik je alles vertellen over werkzame ingrediënten en welke producten het beste bij je huid passen. Behandelingen op maat maken, daar ligt mijn expertise. Tevreden ben ik pas wanneer jij dat ook bent! 

Bas

(Digital marketing, foto+video content)


Ik ben verantwoordelijk voor digital marketing en help Cotton Spa achter de schermen. Ik zorg ervoor dat heel Nederland onze advertenties te zien krijgt zowel op facebook, instagram en op google. De foto's en video's die je online ziet zijn door mij gemaakt. Goede content is het halve werk: zo heb je een goed beeld bij een behandeling of product. 


Abigail

(Nail artist + Biab + Shellac)


Na een aantal jaar te hebben gewerkt als allround schoonheidsspecialiste ben ik mijn passie voor beauty gaan focussen op nagels. Ik ben graag artistiek bezig dus de uitdaging om elke nagel tot een kunstwerkje te maken geeft mij veel voldoening. Daarnaast is de key tot een gewenst resultaat een goede communicatie! Daarom neem ik graag de tijd jouw wensen te bespreken zodat ik deze tot werkelijkheid kan maken!