Mesotherapie 

Deze gezichtsbehandeling is hét alternatief voor een injectable behandeling.

Deze behandeling is te boeken in Zaandam en Amsterdam.

Meso therapie

Meso therapie is een non-invasieve (zonder injecties) huidbehandeling waarbij er gewerkt word op het verjongen en verstrakken van de huid. Deze gezichtsbehandeling is hét alternatief voor een injectable behandeling. 


Wat houd de behandeling in

Vooraf gaand zal er een huidcheck en reiniging gedaan worden. Na overleg zal er op de wensen een cocktail van concentraat worden samengesteld die zal worden ingesluisd in de huid. Dit wordt gedaan met een microneedling behandeling. Hierbij maken we honderden microscopische kleine 'gaatjes' in de huid waardoor de huid zich gaat vernieuwen. Collageen en elastine zullen hierbij geactiveerd worden. De snelheid en de diepte van de naald wordt aangepast naar het soort huid en huidprobleem. Zo is deze volledig veilig te gebruiken bij elk soort type huid. Een verkoelend masker zal de huid weer laten kalmeren en herstellen. De huid zal lichtelijk rood zijn na de behandeling en zal worden gecamoufleerd met medische foundation samen met dagverzorging met een hoge UV-bescherming. 


Ter aanvang van de behandeling kan er gebruik worden gemaakt van Emla crème dat een verdovende werking heeft op de huid. Deze kunt u op recept halen bij de apotheek en 45 minuten voorafgaand aan de behandeling aanbrengen. 


Deze behandeling is geschikt voor:​ 

- Fijne lijntjes

- Lichte pigmentvlekken 

- Onzuivere huid of acnelittekens

- Striae 

- Grove poriën

- Doffe huid​ 

- Rokers huid

- Hals en decollete 


Interval

Elke 3-4 weken


Advies 

Afhankelijk van de indicatie en de huidconditie wordt er besproken en geadviseerd hoeveel behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen.​ 


Declareren?

Indien je aanvullend verzekerd bent en de behandeling is tegen acne littekens dan wordt deze behandeling vergoed door je zorgverzekering.
Prijzen


Singel behandeling v.a   €150


Pakketten: 

Lite        (3 beh)                €400

Medium (5 beh)                €650 

Intense   (7 beh)                €800  Deze behandeling is te boeken in Amsterdam en Zaandam. 


Maak snel een afspraak!