Facials 

Met 10 verschillende facials kan elke huid behandeld worden. 

Zo wordt er uit elke huidje het beste gehaald.

Deze behandelingen zijn te boeken in Zaandam en Amsterdam.

Facials

Onze gezichtsbehandelingen zijn de fijnste die er zijn. Met vier verschillende merken is er voor iedere huid wat wils. Image Skincare en Medik8 zijn cosmeceutical-producten. Dat houdt in dat het de functie van de cel mag veranderen. De werkstoffen worden in de levende huidlagen opgenomen waardoor je er huidverbetering optreedt. De huid krijgt een extreme boost en zal er weken mooi uit zien.


Verschillende soorten facials


Signature facial 

In deze behandeling worden de producten samen gesteld op de huid en wensen die jij hebt. Hierin zit een reiniging, oppervlakkige exfoliatie en worden de onzuiverheden verwijderd. Hierna zal de huid gekalmeerd worden en hersteld met een masker en een massage. Aan het eind sluiten we altijd af met een fijne dag of nachtverzorging en eventueel met medische foundation om je er fabulous uit te laten zien! 


Beauty-flash

Bij de Beauty-flash behandeling gaan we nog een stapje verder dan de Signature facial. Hierbij vervangen we massage voor een bindweefselmassage in het gezicht. Dit is een massage techniek om de huid wakker te schudden en de doorbloeding weer te stimuleren. Gelukkig krijg je tijdens het masker een heerlijke ontspanningsmassge ;-)


Tiener facials

Ben jij of heb jij een tiener die echt een reiniging nodig heeft voor de huid? Broek dan de Teen Acne Facial. Hierin wordt er in 50 minuten de huid gereinigd, geëxfolieerd, onzuiverheden weggehaald en een masker aangebracht om de huid weer te kalmeren voordat je de deur uit gaat. Ben je aanvullend verzekerd? Bekijk dan bij jouw zorgverzekeraar of dit gedeclareerd kan worden.


2 layer eye lift

Deze 2-lagen revolutionaire oogbehandeling combineert de anti-aging om te verstevigen, te liften en te verlichten. De anti-oxidanten herstellen en hydrateren de gevoelige oogomtrek. Deze behandeling wordt ook gecombineerd met een bindweefselmassage voor het oog om rimpels te verminderen. Deze behandeling kan worden geïntegreerd in een normale behandeling of als losse behandeling. 


Huidproblemen of iets intensievers? Peelings zijn voor jouw huid geschikt!
De I-peel behandelingen worden uitgevoerd met Image Skincare en Medik8. Hierbij wordt de opperhuid geëxfolieerd, waardoor de huid zich in een rap tempo gaat vernieuwen. Deze chemische peeling ook wel een fruitzuur peeling genoemd is zeer geschikt voor huidproblemen dus! De behandeling gaat dieper de huid in dan een 'gewone' facial en het resultaat zal hierbij ook langer aanhouden. Perfect als je een ergens gericht op wilt werken.

Wil jij meer lezen over de peelings? Klik dan hier


De diepste reinigende behandeling?

De hydrafacial is HOT! Of nee, verfrissend! In deze behandeling gaan wij jouw huid in 3 stappen helemaal uitreinigen. Deze behandeling is voor elke huid geschikt en wordt aangepast naar jouw huid en wensen. 


Last van pigmentvlekken?

Vervelend dat je last hebt van pigmentvlekjes, ouderdomsvlekjes of melasma. Gelukkig kunnen we hier wat aan doen! Met de intensievere behandelingen werken we op het dieper gelegen pigment die niet met een normale behandeling of peeling weg te krijgen is. De behandelingen die daar geschikt voor zijn: TCA level 3 peeling en de Spot out treatment.


Onze specialiteit?

Dit zijn toch ongetwijfeld de Beauty-flash en Instant-lift behandelingen (zie video). Deze gezichtsbehandelingen i.c.m. bindweefselmassage worden volledig aangepast op de huidscan die we vooraf maken. Hierbij combineren we verschillende merken en technieken om zoveel mogelijk capaciteit uit de eigen huid te halen om te gaan stralen en zo gezond mogelijk eruit te komen te zien. Huidverbetering staat hier centraal. 


Wil jij een duo behandeling boeken? Sinds kort hebben we een duo-kamer waarbij 2 personen naast elkaar kunnen genieten van hun behandeling door 2 van onze specialistes. Deze kunnen telefonisch geboekt worden.

IMAGE skincare (huidverbeterend)

 • Amerikaans merk
 • Op de markt gezet door artsen en dermatologen
 • Vrij van minerale oliën, parfum, parabenen en dierproeven
 • Werkt op huidproblemen zoals rosacea, pigment, acne, littekens en huidveroudering
 • Klinisch merk
 • Dierproefvrij en 100% vegan


Medik8 (huidverbeterend)

 • Award-winnend huidverbeteringsmerk
 • Effectieve, oplossingsgerichte huidzorg met bewezen resultaten
 • Werkt op acne, roodheid, pigmentatie en droogheid
 • Wordt geformuleerd in Londen door een team van biochemici en farmacologen
 • Medik8 filosofie dringt aan op het handmatig aanbrengen van kleine hoeveelheden
 • Parabeenvrij
 • 98% vegan en dierproefvrij

Huidverbetering 

IMAGE Skincare/Medik8

Signature facial    60 min €70

Beauty-flash *       65 min €87 

Teen acne facial   50 min €52

 2 layer eye lift     30 min €35


* Deze behandeling is inclusief bindweefselmassage


ACTIE-TREATMENTS| Boek je duo gezichtsbehandeling telefonisch in oktober of november 2020 en ontvang 10% korting op je behandeling bij de kassa. Deze geldt op de Signature facial, Beauty-flash en Instant lift. 


ADD's
Boek jij een ADD bij je facial?! Dan krijg jij daar 20% korting op. Hieronder vallen:

 • Brow shaping 
 • Brow/lash verven 
 • Bovenlip of kin waxen

______________________________________ 

Deze behandelingen zijn te boeken in Amsterdam en Zaandam.


Wil jij weten hoe de instant lift eruit ziet!? Dit laten wij jou zien in dit filmpje




Ben jij op zoek naar een intensievere behandeling? Dan hebben wij ook medische gezichtsbehandelingen zoals:


- Microneedling

- Mesotherapie

- Camouflagetherapie

- Coagulatietherapie 

- Microdermabrasie

- Hydrafacial

- Spot out treatment




Declareren? 

Indien je aanvullend verzekerd bent en de behandeling is tegen acne of acne littekens dan wordt deze behandeling vergoed door je zorgverzekering. Wij zijn aangesloten bij de ANBOS waardoor deze behandeling vergoed worden. Een doorverwijzing is meestal niet nodig. De declaratie gaat niet van het eigen risico af. Na betaling zal de factuur dezelfde dag nog gedeclareerd kunnen worden


Maak snel een afspraak