12 weeks tot WOW


Wij zijn een van de eerste salon in Nederland de het 12 weeks to wow programma van Medik8 gaan introduceren! Wij vertellen je hoe wij dat doen, wat je kan verwachten en waarom jij dat WOW effect gaat krijgen.Vooraf doen wij een intake waarin we aan de hand van een huidscan met 6 foto’s in kaart brengen hoe jouw huid eruit ziet en wat we kunnen verbeteren. Door jouw wensen en ons advies te combineren gaan we het traject naar WOW starten met 6 peelings die wij gaan samenstellen. 


Voor wie is dit geschikt? 

Voor elke huid die verbeterd moet worden! Of het nou gaat om pigment, littekens, acne, anti-ageing of roodheid. Zelfs voor de gevoelige huid zijn er speciale peelings die deze huid ondersteunen. 


Hoe beginnen we? 

Met een goede voorbereiding! Door 2 weken van te voren een patch test te doen checken we of de behandeling veilig kunnen doen zonder reactie. Hierbij sluiten we dus een allergische reactie uit. Ook krijg je een voorbereidingskit mee naar huis om jouw huid voor te bereiden op de peelings. Hiermee bouwen we een weerstand op zodat we het maximale uit de huid te halen. Alles wat we doen en bespreken komt in jouw Skin paspoort. 


De peelings 

Na 2 weken voorbereiden gaan we beginnen met peelen. Elke 10-14 dagen gaan wij jouw huid versnelt vernieuwen en dat in 6 behandelingen van 30-40 minuten. Hierbij gaan we in lagen te werk en kunnen er meerdere verschillende peelings aangebracht worden afhankelijk van de klachten en wensen. Naderhand zal er een post treatment kit meegegeven worden om de huid te herstellen het effect van de peeling te optimaliseren. 


Downtime 

De huid gaat zich versneld vernieuwen en zal daarom soms wat gaan schilferen of vervellen. Dit duurt meestal 2 tot maximaal 5 dagen. 


Resultaat 

De huid zal er egaal uit zien, gehydrateerd en heeft een mooie natural glow. Na de 12 weeks to WOW zullen we een evaluatie gesprek hebben met nog een scan. Hierbij kunnen de resultaten bespreken maar ook naast elkaar zetten. De foto’s krijg je uiteraard toe gemaild. 


Kosten

Prijs €600 


Wat zit er in de prijs inbegrepen? 

- Skin paspoort 

- Patch test 

- 6x Peelings 

- Voorbereidingskit 

- Nabehandelingskit


Ben jij benieuwd? Boek dan snel de intake en wij laten jou zien wat we voor jou kunnen betekenen en SPREAD THE WORD want jij gaat die WOW ervaren.  Medik8 (huidverbeterend)

  • Award-winnend huidverbeteringsmerk
  • Effectieve, oplossingsgerichte huidzorg met bewezen resultaten
  • Werkt op acne, roodheid, pigmentatie en droogheid
  • Wordt geformuleerd in Londen door een team van biochemici en farmacologen
  • Medik8 filosofie dringt aan op het handmatig aanbrengen van kleine hoeveelheden
  • Parabeenvrij
  • 100% vegan en dierproefvrij

 

Declareren? 

Indien je aanvullend verzekerd bent en de behandeling is tegen acne of acne littekens dan wordt deze behandeling vergoed door je zorgverzekering. Wij zijn aangesloten bij de ANBOS waardoor deze behandeling vergoed worden.- Een doorverwijzing is meestal niet nodig- De declaratie gaat niet van het eigen risico af- Na betaling zal de factuur dezelfde dag nog gedeclareerd kunnen wordenBen jij op zoek naar een andere behandeling? 

Dan hebben wij ook medische gezichtsbehandelingen zoals:


- Microneedling

- Mesotherapie

- Camouflagetherapie

- Coagulatietherapie 

- MicrodermabrasieMaak snel een afspraak