Visagie

Het uiterste uit je eigen gezicht halen doe je met deze behandeling

Visagie

Wat zijn je wensen? Wat gebruik je zelf dagelijks aan make-up? Wat vind je mooi, maar vind je moeilijk aan te brengen bij jezelf? Of weet je misschien niet wat een product voor je kan doen?


Allemaal vragen die er toe doen als je voor een visagie-behandeling bij Cotton Spa komt. Of het nou voor een speciale gelegenheid is, voor tips & tricks of uit nieuwsgierigheid wat visagie voor je kan doen: visagie is voor iedereen anders. Samen duiken we de visagie in en gaan we voor het mooiste resultaat!


Je eigen make-up

Wil je nu eindelijk wel eens weten hoe je de perfecte smokey eyes maakt? Of hoe je je lippen voller kunt laten lijken? Wij geven je de tools en de tricks om jezelf het mooist op te maken. Dit kan ook met je eigen make-up natuurlijk! Het make-upmerk dat we bij Cotton Spa gebruiken is LOOKX. Dit merk wordt door veel visagisten en ook in de televisiewereld gebruikt.


Make-up party

Wil je een workshop met vriendinnen doen? Dat kan! Tijdens een make-up party wordt bijvoorbeeld de focus gelegd op je eigen make-up. Welke kleuren passen het beste bij je oogkleur en je haar? Wat heb je voor producten in je make up-tas zitten? Zijn er producten waar je geen raad mee weet? Welk kwastje/penseel gebruik je nou waarvoor? Onder het genot van een hapje en een drankje wordt dat allemaal besproken. Maximaal 6 personen en prijs op aanvraag.


Bruidsmake up

Als je gaat trouwen wil je natuurlijk stralen op je bruiloft! Samen met Cotton Spa ga je op zoek naar de mooiste look voor jouw dag. Bij je eerste afspraak proberen we aan de hand van jouw wensen wat je het mooiste staat. Als we je mooiste look hebben gevonden, noteren we alles, zodat je er op de grote dag stralend uit ziet!


Lees hier meer over bruidsmake-up!

Behandelingen

Dag/Avond                          €35 

Bruidsmake-up incl proef        €150 

Bruidsmake-up gasten v.a       €25 

Bruidsmake-up op locatie        €p.o.a

Maak snel een afspraak