Visagie

Het uiterste uit je eigen gezicht halen doe je met deze behandeling

Visagie

Wat zijn uw wensen? Wat gebruikt u zelf dagelijks aan make-up? Wat vindt u mooi maar vind u moeilijk zelf te hanteren en wat vindt u absoluut niet mooi?

Dit zijn allemaal vragen die er toe doen als u komt voor een make-up behandeling. Of het nou voor een speciale gelegenheid is of alleen ter oefening of nieuwsgierigheid wat het beste bij uw gezicht past. De visagie is per persoon weer anders, omdat iedereen andere behoeften heeft. Samen duiken wij in de visagie en gaan we voor het mooiste resultaat!


Het merk dat gebruikt word tijdens deze sessie is LOOKX. Dit bekende merk wordt voornamelijk gebruikt in de visagie door visagisten en voor televisie.​ 


Een make-up training voor jezelf boeken? Wij geven jou de tools en de tricks om jezelf het mooist op te maken. Dit kan met je eigen make-up maar ook met die van ons. 


Make-up party
Wilt u een uitje doen of een workshop met vriendinnen? Dat kan! Tijdens een make-up party wordt er bijvoorbeeld focus gelegd op uw eigen make up. Welke kleuren het beste passen bij uw haar en oogkleur. Wat heeft u in uw make-up tas zitten of zijn en producten waarmee u geen raad weet? Onder genot van een hapje en drankje is dan de gelegenheid om dat te bespreken. Het maximum ligt op 6 personen. Prijs op aanvraag. 


Bruidsmake-up
Als je gaat trouwen wil je natuurlijk stralen op je bruiloft. Door bruidsmake-up toe te passen ziet u er geweldig uit op uw bruiloft! Samen gaan wij de uitdaging aan en gaan wij op zoek naar het beste resultaat voor jouw dag. Na een eerste kennismaking gaan wij eerst de bruidsmake-up uitproberen. Als het gewenste resultaat daar is, doen wij dit nog keer op jouw dag. Zie jouw dag met vertrouwen tegemoet!


Lees hier meer over bruidsmake-up!

Behandelingen

Dag/Avond                          €35 

Bruidsmake-up incl proef        €150 

Bruidsmake-up gasten v.a       €25 

Bruidsmake-up op locatie        €p.o.a

Maak snel een afspraak