Visagie / Bruidsmake-up

Het uiterste uit je eigen gezicht halen doe je met visagie! Wij zijn er om jou te adviseren. Laat make-up aanbrengen door één van onze professionals.

Visagie

Wat zijn je wensen? Wat gebruik je zelf dagelijks aan make-up? Wat vind je mooi, maar vind je moeilijk aan te brengen bij jezelf? Of weet je misschien niet wat een product voor je kan doen?


Allemaal vragen die er toe doen als je voor een visagie-behandeling bij Cotton Spa komt. Of het nou voor een speciale gelegenheid is, voor tips & tricks of uit nieuwsgierigheid wat visagie voor je kan doen: visagie is voor iedereen anders. Samen duiken we de visagie in en gaan we voor het mooiste resultaat!


Visagie leren

Wil je nu eindelijk wel eens weten hoe je de perfecte smokey eyes maakt? Of hoe je je lippen voller kunt laten lijken? Wij geven je de tools en de tricks om jezelf het mooist op te maken. Dit kan ook met je eigen make-up natuurlijk! 


Het make-upmerk dat we bij Cotton Spa gebruiken is Pixi Beauty. Dit merk wordt door veel visagisten en ook in de televisiewereld gebruikt.


Visagie voor speciale gelegenheden

Wanneer je de visagie wilt laten verzorgen voor een bijzondere gelegenheid, dan ben je bij Cotton Spa aan het juiste adres. Ga zitten, geniet van de heerlijke atmosfeer en geef je over aan de kundige handen van onze visagiste. Van te voren bespreken wij de wensen met jou. 
Bruidsmake-up

Als je gaat trouwen wil je natuurlijk stralen op je bruiloft! Samen met Cotton Spa ga je op zoek naar de mooiste look voor jouw dag. Bij je eerste afspraak proberen we aan de hand van jouw wensen wat je het mooiste staat. Als we je mooiste look hebben gevonden, noteren we alles, zodat je er op de grote dag stralend uit ziet!

Vaak is het fijn om een paar weken voor de grote dag je huid een opfrisbeurt te geven. Je huid ziet er dan egaler uit en je make-up blijft daarna mooier zitten.


De juiste make-up vinden

Een paar weken voor de bruiloft doen we een proefmake-up. We nemen ruim de tijd om je wensen te bespreken en verschillende kleuren te proberen. Neem vooral wat foto’s van jezelf -  en misschien al van je jurk - mee ter inspiratie! Door je afspraak ruim voor je bruiloft te plannen voorkom je stress rond de grote dag zelf en is er tijd genoeg om nog iets aan te passen. Je kan je afspraak met ons ook plannen op de dag van je proefkapsel, zodat je haar en make-up goed op elkaar afgestemd kunnen worden.


Vergeet je nagels niet!

Cotton Spa heeft diverse combi’s om je er zo goed mogelijk uit te laten zien op je trouwdag. Dit kan met verschillende behandelingen. Laat je handen en voeten een paar dagen voor de bruiloft doen, zodat je op de dag zelf zo min mogelijk afspraken hebt.


Lees hier meer over manicure of pedicure.


Behandelingen

Dag/Avond                          €55 

Bruidsmake-up incl proef        €170 

Bruidsmake-up gasten v.a       €40

Bruidsmake-up op locatie        €p.o.a

Maak snel een afspraak