PMU Permanente Make-up

Zou het niet geweldig zijn als je make-up er altijd en overal goed uitziet? Met permanent make-up (PMU) kan het. Wij geven je wenkbrauwen, ogen en lippen meer accent. Zo wordt je gezicht sprekender en heb je altijd een verzorgd uiterlijk.

Kayleigh 

Permanente make-up Artist


Na haar opleiding tot PMU Specialist bij Rachella heeft zij zich volledig gespecialiseerd in de technieken poeder Brows en de hairstroke techniek. Zij werkt uitsluitend met het merk Swiss-color en is te boeken op vrijdagen en zaterdagen in het filiaal in Amsterdam-Noord. 

Wat is PMU?


Permanente make-up (PMU) wordt ook wel dermatografie of cosmetische tatoeage genoemd. PMU lijkt op tatoeëren, maar de techniek en de pigmenten die worden gebruikt zijn totaal anders. 


Een flinterdunne naald brengt speciaal pigment aan onder het huidoppervlak, maar minder diep dan bij een tatoeage. Door celvernieuwing en zonlicht vervagen de PMU-pigmenten dan ook na verloop van tijd. Hoe lang de permanente make-up zichtbaar blijft, verschilt per persoon. Wij adviseren om binnen 18 maanden een Touch-up te doen om een optimaal resultaat te behouden. 


Voor wie is PMU?

Iedereen kan permanente make-up laten aanbrengen. Het is nauwelijks van echt te onderscheiden. Permanente make-up biedt ook uitkomst voor mensen met een allergie voor gewone make-up. Ook is PMU een ideale manier om imperfecties te corrigeren of littekens/pigmentvlekken te camoufleren. Permanente make-up ziet er natuurlijk uit en is geschikt voor iedere huidtype.


Eerste keer

Alle nieuwe PMU-behandelingen doen we in twee sessies. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door twee pigmentlaagjes over elkaar aan te brengen.


Bij de eerste behandeling bespreken we tijdens het intake gesprek uitgebreid je wensen. Welk effect wil je bereiken? Welke vormen en kleuren hebben je voorkeur? Jouw wensen staan centraal. 


Touch up

Heb jij je permanente make-up ergens anders laten zetten en wil je dit door ons bijgewerkt hebben? Neem dan contact met ons op voor advies of deze behandeling ook toegepast kan worden op jouw wenkbrauwen.



De behandeling

Nadat je huid verdoofd is met Emla crème, begint de pigmentatie.

Na de eerste behandeling is de kleur altijd iets donkerder dan gewenst. De opperhuid zuigt zich namelijk vol met pigment. De pigmentatie van de eerste laag wordt na een paar dagen lichter en bereikt dan de gewenste kleur.


Tip: de eerste drie dagen na de behandeling mag de permanente make-up niet nat worden. Daarom is het een goed idee om op de dag van de behandeling je haar nog even te wassen.



Prijzen


Wenkbrauwen

- Wenkbrauwen Hairstroke *         €495

- Wenkbrauwen powderbrow *     €495

- Touch up                                    €200


* deze behandelingen zijn incl 2de behandeling





Maak snel een afspraak