PMU Permanente Make-up


Rachella Koster

Permanente make-up Artist Artisctic Inc

Na haar opleiding tot PMU Specialist is zij meteen voor zichzelf begonnen. Door haar passie voor haar werk en kijk op de symmetrie van het gezicht en de persoon zelf heeft zij zich kunnen onderscheiden in de PMU branche. Het vastleggen van voor en na foto's in zwart wit op social media maakt haar bijzonder, eigenwijs maar voornamelijk one of a kind in het beroep wat zij uitoefent. Naast haar bedrijf geeft ze trainingen, lezingen voor het merk Swiss-color. 

Rachella werkt 4 dagen per week in het filiaal van Amsterdam.


WAT IS PMU?

Permanente make-up wordt ook wel dermatografie of cosmetische tatoeage genoemd. PMU lijkt op tatoeëren, maar de techniek en pigmenten die worden gebruikt zijn niet te vergelijken. De flinterdunne naald brengt speciaal pigment aan onder het huidoppervlak, maar minder diep dan bij een tatoeage. Door celvernieuwing en zonlicht vervagen de PMU-pigmenten dan ook na verloop van tijd. Hoe lang de permanente make-up zichtbaar blijft, verschilt per persoon. Wij adviseren binnen 18 maanden na de laatste behandeling de Touch-up te herhalen om het optimale resultaat te behouden.


Voor wie is PMU?

Iedereen kan permanente make-up laten aanbrengen. Je kunt het doen om je lippen, ogen of wenkbrauwen voor lange tijd te perfectioneren. Permanente make-up biedt ook uitkomst voor mensen met een allergie voor gewone make-up. Het effect van permanente make-up is nauwelijks van echt te onderscheiden. PMU is verder een ideale techniek om imperfecties te corrigeren of littekens en pigmentvlekken te camoufleren. Permanente make-up ziet er natuurlijk uit en is geschikt voor ieder type huid. Je hebt jarenlang plezier van je behandeling.  


Wat kan ik verwachten?

- Alle nieuwe PMU-behandelingen doen we in twee sessies. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door twee pigmentlaagjes over elkaar aan te brengen. 

- Bij de eerste behandelingen bespreken we tijdens het intake gesprek uitgebreid jouw wensen. Welk effect wil je bereiken, welke vormen en kleuren hebben je voorkeur? 

- Nadat de huid verdoofd is met Emla crème begint de pigmentatie. 

- Emla crème kan je afhalen bij de apotheek met een recept van je huisarts. Een tube van 5 ml is voldoende voor twee behandelingen. De crème moet een uur voor de behandeling worden aangebracht. In een enkel geval geeft de huisarts geen recept. Neem in dat geval even contact met ons op. 

Wenkbrauwen: elke behandeling de helft van de tube aanbrengen.

Lippen: wij adviseren twee tubes Emla crème. 

Eyeliner: het is verstandig de Emla crème pas aan te brengen bij ons in de praktijk. Dat is om te voorkomen dat het onderweg in de ogen komt. 

- Na de eerste behandeling is de kleur altijd iets donkerder dan gewenst. De opperhuid zuigt zich namelijk vol met pigment. Maar de pigmentatie van de eerste laag wordt na een paar dagen lichter en bereikt dan de gewenste kleur. 

- Bij de tweede sessie worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd. 


Tip: de eerste drie dagen na de behandeling mag de permanente make-up niet nat worden. Daarom is het een goed idee om op de dag van de behandeling je haar nog even te wassen.


Permanente make-up 

Zou het niet geweldig zijn als je make-up er altijd en overal goed uitziet? Met permanent make-up (PMU) kan het. Ik geef je wenkbrauwen, ogen en lippen meer accent. Zo wordt je gezicht sprekender en heb je altijd een verzorgd uiterlijk.


Wenkbrauwen

- Wenkbrauwen Hairstroke *         €495

- Wenkbrauwen powderbrow *     €495

- Touch up                                   €150


Ogen

- Infraliner onder *                       €350

- Infraliner Boven *                       €350

- Infraliner boven en onder *         €450 

- Touch-up onder/boven                €150

- Touch-up onder + boven              €190


Lippen

Lipliner *                                     €465

Lipshadow *                                €480

Full lips  *                                   €495

Touch-up Lipliner                          €150

Touch-up Lipshadow                     €170

Touch-up Full lips                          €190


Medisch

Litteken camouflage                    €200

Pigmentvlek camouflage              €200


* deze behandelingen zijn incl 2de behandeling


Maak snel een afspraak