Bruidsmake-up

Want het is JOUW dag om te SHINEN!

Bruidsmake-up

Ga jij trouwen? Gefelicitieerd! Er komt veel op je af als je besluit te gaan trouwen.


Wij helpen graag met het uitkiezen en adviseren van jouw nagels, make-up en huid. Het belangrijkste is dat de bruidsmake-up zo dicht mogelijk bij de dagelijkse make-up blijft en natuurlijk bij de jurk/accessoires past.

Vaak is het fijn om een paar weken voor de grote dag een opfrisbeurt voor de huid te geven. De make-up blijft dan mooier zitten en de huid ziet er egaler uit.​


Een proefmak-up doen we altijd een paar weken voor de bruiloft zelf. Zo heb je minder stress en mocht er echt nog iets veranderd willen worden dan kan dat altijd nog aangepast worden. We nemen ruim de tijd om de wensen door te spreken en verschillende kleuren te testen. Dit kan ook wanneer het proefkapsel op dezelfde dag gehouden wordt zodat deze gematcht kan worden. We vragen ook altijd even foto's mee te nemen ter inspiratie! 

Er bestaan arrangementen om u er zo goed mogelijk uit te laten zien op de grote dag. Dit kan met verschillende behandelingen gedaan worden. De handen en voeten worden een paar dagen voor de bruiloft ready gemaakt zodat er zo min mogelijk op de dag zelf gedaan hoeft te worden.

Behandelingen


Bruidsmake-up incl proef      €150
Bruidsmake-up gasten v.a     €25
Bruidsmake-up op locatie     €p.o.a​

Combi 1
Signature Facial, Mani Shellac & 

Bruidsmake-up incl proef 

195 min                            €240


Combi 2 

Pedi shellac, Mani shellac &
Bruidsmake-up incl proef 

195 min                            €235

Combi 3
Signature facial, Mani shellac 

105 min                             €105

Maak snel een afspraak