27 t/m 29 november kortingsweekend


Black friday 2020 staat in het teken van de kortingen maar Floor is ook nog eens jarig (30!) op 28 november 2020! Dat vieren we met hoge kortingen dat hele weekend! En wie jarig is trakteert! We heten je van harte welkom in onze webshop of in onze fysieke store in Zaandam. 


Let op: Wij kunnen maximaal 3 personen tegelijk binnenlaten om producten af te komen halen/aanschaffen i.v.m. de corona maatregelen.


We hebben kortingen op producten EN behandelingen tot wel 30% in het weekend van 27 t/m 29 november (let op de behandelingen moeten deze data dan ook afgenomen worden)! Bekijk hieronder welke kortingen allemaal meedoen. Klik op de buttons om naar het desbetreffende merk te gaan! De kortingen komen online van 27 nov 00:00 t/m 29 nov 23:59! Staat jouw merk er niet tussen? Wees gerust, op de site komen alle kortingen te staan!Behandelingen met korting:

10% korting op alle massages en Hydra facials

Te boeken onder het kopje: BLACK FRIDAY voor 27+28+29 november 2020! *Image skincare heeft alleen korting op Floor haar geselecteerde producten.


Ook hebben wij een winactie! Er worden 2 pakketten van Pixi beauty weggegeven. De winnaars zullen 28 november bekend gemaakt worden! Wat je hiervoor moet doen!? Dat zie op onze instagram pagina @cottonspa
Maak snel een afspraak