Weg met die lelijke onderkin


WEG LELIJKE ONDERKINNiks is zo storend als een dubbele kin die onder de kaaklijn hangt. Hoe vaak je in de spiegel net even die onderkin strak trekt om een strakkere kaaklijn te krijgen waardoor je gezicht net even iets beter uitkomt. Het wegsnijden is net een stap te ver maar toch blijf je je eraan irriteren. Er is nu een behandeling op de markt die jouw vetcellen kan verwijderen zonder dat je onder het mes moet!Hoe werkt dat dan!?

Het actieve ingrediënt in Belkyra is een kunstmatige deoxycholic zuur dat de vetcellen die zich in de onderkin opstapelen opnemen. Als dit ingrediënt in de onderkin wordt aangebracht zal de submentale vetcellen (ongewenste vetcellen) afnemen en zul je merkbaar de onderkin zien slinken. 


Wat is Belkyra?

Dit merk is ook wel bekend als Kybella en is van de bekende botox-producent Allergan. De werkzame stof deoxycholic zuur is een lichaamseigen stof die geïnjecteerd wordt in de onderkin om deze te doen slinken.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Dit hangt af van de hoeveelheid vetcellen die de onderkin heeft en is dus per persoon verschillend. De meeste mensen hebben 2 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. 


Eerst even een intake 

Wil jij benieuwd naar de behandeling en heb je de vraag of het iets voor jou is? Dan nodigen we je graag uit voor een gratis en vrijblijvende intake. Zo kunnen we jou het beste adviseren en weet jij precies waar jij aan toe bent. Is de behandeling geschikt voor jou? Dan plannen we een consult in van 30 minuten waarin we de behandeling gaan uitvoeren.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling wordt doorgaans niet als pijnlijk ervaren. De prikjes zelf kunnen wat onaangenaam zijn maar dit zal snel verdwijnen. De huid kan wat gevoelig zijn na de behandeling en koelen is mogelijk.


Weg met die lelijke onderkin
  WEG LELIJKE ONDERKIN     Niets is zo storend als een dubbele kin. Wegsnijden vind je een stap te...
De geur waarbij iedereen omkijkt!
PARFUM Parfum! Je neus is een van je belangrijkste zintuigen. Er komt iemand binnen en die heeft een heerlijke geur op,...
Biab nails! Dit is de nieuwe trend! En dit is waarom
BIAB NAILS  Dit zijn de nieuwe nagels Iedereen loopt ermee weg. Belgie was hier een van de eerste landen die...
Weg met die lelijke onderkin
  WEG LELIJKE ONDERKIN     Niets is zo storend...
De geur waarbij iedereen omkijkt!
PARFUM Parfum! Je neus is een van je belangrijkste zintuigen. Er...
Biab nails! Dit is de nieuwe trend! En dit is waarom
BIAB NAILS  Dit zijn de nieuwe nagels Iedereen loopt ermee...