Just Wellness

To good to be true


faillissement van Just Wellness?Het nieuwst gaat als een lopend vuurtje! Just wellness is gesloten en failliet? Just Wellness stond bekend om de cityspa waar je voornamelijk goedkoop kon laseren (lees: voor 50 euro onbeperkt oksels laseren).


Just Wellness begon in Amsterdam maar week snel uit naar Alkmaar en het zuiden van ons land. Als paddenstoelen doken de Just Wellness salons op om zoveel mogelijk mensen te behandelen. Ook wij zijn er weleens geweest voor een laserkuurtje toen het net bestond. Ze werkten met goede IPL apparatuur en dat voor die prijs!? Dit klonk eigenlijk allemaal te mooi om waar te zijn en dat bleek ook zo. We kennen niemand die tevreden is want de garantie die ze geven (80% haarloos) is helaas iets wat ze niet konden bieden. 


Verminkt 

Sommige mensen zijn verbrand door de mensen niet goed genoeg zijn opgeleid. Het apparaat werd te hoog ingesteld waardoor er teveel warmte in de huid terecht kwam en de huid beschadigde. Hierbij het verhaal op RTL Nieuws. 

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4966306/just-wellness-dicht-gedupeerden-geld-kwijt-brandwonden-littekens 


Tijdrovend 

De apparatuur scheen opgekocht te zijn en waarschijnlijk zullen de lampen die hierin hebben gezeten niet volledig hebben gewerkt. Dit kostte de klanten 10-12 bezoekjes waarna de helft nog steeds niet weg was. De bezoekjes waren maar kort (soms 5 minuten) en de handdoeken waren niet altijd schoon. Mensen kwamen vaak van ver om goedkoop permanent onthaart te worden en zijn daardoor extra veel tijd kwijt geraakt. 


Geld kwijt 

De mensen die een kuur hebben aangeschaft zijn waarschijnlijk en helaas hun geld kwijt. Verschrikkelijk want zo werd het betaalbaar voor mensen die minder geld te besteden hadden. 


Dit maakt het verschil 

Het is belangrijk dat personeel goed opgeleid is en weet om te gaan met het ‘flits’ apparaat. Tussen IPL ( Intense puls light) en Laser zit wel degelijk verschil. De laser wordt vooral gedaan door huidtherapeuten en artsen en zijn hier vakkundig in opgeleid en is veel doeltreffender in het permanent ontharen. Onze sheer light desire is wereldwijd het best verkochte laserapparaat en garandeert 90-94% haarloos in gemiddeld 6 behandelingen*. 


Wij geven jou graag een cadeautje 

Ben jij klant van Just wellness (geweest) en ben jij gedupeerd of nog steeds niet tevreden over het resultaat? Wij bieden jou 50% korting op jouw eerste laserbehandeling bij Cotton Clinic! Wij laten je zien en voelen dat je wel een deel van je beharing kwijt kan zijn in 1 behandeling en het vertrouwen terug te krijgen in het permanent ontharen. 


Wat moet je daar voor doen? Boek je gratis intake tot eind februari en meld bij je boeking: Just wellness en laat je factuur of afspraak zien die je voor het laatst hebt gehad.


 Liefs, Cotton Clinic

 

*Resultaten verschillen per persoon (Beiden foto's zijn icm met verven)

Biab nails! Dit is de nieuwe trend! En dit is waarom!
BIAB NAILS  Dit zijn de nieuwe nagels!       ...
Stay at home facials - Geef jezelf een gezichtsbehandeling
HOME PEEL   Binnen blijven kan even wennen zijn. Wat...
Dit is het effect van zuivel op de huid!
ZUIVEL EN DE HUID Is het wel of niet goed...

Beste artikelen om de winter doorgekomen

Droge huid en lippen, iedereen heeft er last van! Maar wat doe je hiertegen en waar moet je op letten!? Want er zijn bepaalde ingrediënten die beter kan mijden!

Floor kliffen