Biab nails! Dit is de nieuwe trend! En dit is waarom

BIAB NAILS 


Dit zijn de nieuwe BIAB nagels

Iedereen loopt ermee weg. België was een van de eerste landen die BIAB nagels aanbood en sommige gingen daar speciaal voor naar België toe. Gelukkig kun je er tegenwoordig ook bij Cotton Spa in Zaandam terecht voor deze behandeling.


Je kent shellac, je kent acryl maar beiden is net niks voor jou!? Acryl is dik en verstevigend, maar werkt beschadigend voor de nagel en moet eraf gevijld worden. Shellac is wat flexibel en wordt dunner op de nagel aangebracht, maar blijft soms niet altijd 2-3 weken zitten. BIAB (staat voor Builder In A Bottle) zit daar precies tussenin. Het is dikker dan shellac, maar dunner dan acryl. Het is verstevigd en voelt dikker aan, maar je kunt het er toch van af weken als je de bovenste laag wat opvijlt! Daarom is het niet slecht voor je eigen nagels. Wij zijn een van de eerste in Nederland die deze behandeling aanbieden en zeker de eerste in Zaandam bij Cotton Spa! WHOEHOEE!


Jij steelt de show met deze nagels

Naast het feit dat je nagels zo mooi glanzen zal de kleur heel mooi blijven zitten en niet verkleuren. De versteviging die aan gebracht zal worden blijft als een huis zitten en kan eventueel opgevuld worden. De BIAB blijft ongeveer 3-4 weken perfect zitten. Wil je ze toch eraf laten halen dan kan dat uiteraard of je kunt dat zelf met een thuis soak off kit ;-)


Voor wie is deze behandeling geschikt?

De behandeling is voor iedereen geschikt! Ook voor degene die hele korte dunne flexibele nagels hebben die extra versteviging nodig hebben. 


De Behandeling

Bij de BIAB nails zal er een e-manicure uitgevoerd worden. Hierbij worden de nagels en nagelriemen gevormd zoals jij ze wilt en velletjes worden verwijderd zodat jij er maximaal plezier van hebt. De BIAB heeft over het algemeen natuurlijke 'nude' kleuren. Wil jij toch een kleurtje? De BIAB kan ook gecombineerd worden met Shellac eventueel. Biab nails hebben ook verschillende kleuren, dus je kan het zo fel of feestelijk maken als je zelf wil. Maar naturel houden kan natuurlijk ook ;-).
Biab nails! Dit is de nieuwe trend! En dit is waarom
BIAB NAILS  Dit zijn de nieuwe BIAB nagels Iedereen loopt...
Stay at home facials - Geef jezelf een gezichtsbehandeling
HOME PEEL   Binnen blijven kan even wennen zijn. Wat...
Dit is het effect van zuivel op de huid!
ZUIVEL EN DE HUID Is het wel of niet goed...