Biab nails! Dit is de nieuwe trend! En dit is waarom

BIAB NAILS 

Dit zijn de nieuwe nagels!                                                               
Iedereen loopt ermee weg. Belgie was hier een van de eerste landen die dit aanbood en sommige gingen hier speciaal voor naartoe. Maar nu kun je ook bij ons in Zaandam terecht voor deze behandeling!

Je kent shellac, je kent acryl maar beiden is net niks voor jou!? Acryl is dik en verstevigend, maar werkt beschadigend voor de nagel en moet eraf gevijld worden. Shellac is wat flexibel en wordt dunner op de nagel aangebracht, maar blijft soms niet altijd 2-3 weken zitten. BIAB (The Gel Bottle builder in a bottle) zit daar precies tussenin! Het is dikker dan shellac, maar dunner dan acryl. Het is verstevigd en voelt dikker aan, maar je kunt het er toch van af soaken zonder te hoeven vijlen! Daarom is het niet slecht voor je eigen nagels. Wij zijn een van de eerste in Nederland die deze behandeling aanbieden en zeker de eerste in Zaandam bij Cotton Spa! WHOEHOEE!                                                                  

Jij steelt de show met deze nagels
Naast het feit dat je nagels zo mooi glanzen zal de kleur heel mooi blijven zitten en niet verkleuren. De versteviging die aan gebracht zal worden blijft als een huis zitten en kan eventueel opgevuld worden. De BIAB blijft ongeveer 3-4 weken perfect zitten. Wil je ze toch eraf laten halen dan kan dat uiteraard of je kunt dat zelf met een thuis soak off kit ;-)

Voor wie is deze behandeling geschikt?
De behandeling is voor iedereen geschikt! Ook voor degene die hele korte dunne flexibele nagels hebben die extra versteviging nodig hebben.                              

De behandeling
Bij de BIAB nails zal er alleen gevijld worden en gepolijst. Dit is voor degene die al perfecte nagels hebben. Heb jij velletjes en is er extra aandacht nodig bij het verzorgen van jouw handen? Dan boek je de manicure erbij. De BIAB kan ook gecombineerd worden met Shellac eventueel. Biab nails hebben ook verschillende kleuren, dus je kan het zo fel of feestelijk maken als je zelf wil. Maar naturel houden kan natuurlijk ook ;-).

                                                                                                                                                 BIAB nails kost €55,- en met manicure €67,50                                      

Weg met die lelijke onderkin
WEG LELIJKE ONDERKIN Niks is zo storend als een dubbele kin die onder de kaaklijn hangt. Hoe vaak je in...
De geur waarbij iedereen omkijkt!
PARFUM Parfum! Je neus is een van je belangrijkste zintuigen. Er komt iemand binnen en die heeft een heerlijke geur op,...
Biab nails! Dit is de nieuwe trend! En dit is waarom
Dit is de nieuwste trend op gebied van nagels!                           ...
Weg met die lelijke onderkin
WEG LELIJKE ONDERKIN Niks is zo storend als een dubbele...
De geur waarbij iedereen omkijkt!
PARFUM Parfum! Je neus is een van je belangrijkste zintuigen. Er...
Biab nails! Dit is de nieuwe trend! En dit is waarom
Dit is de nieuwste trend op gebied van nagels!       ...

Beste artikelen om de winter doorgekomen

Droge huid en lippen, iedereen heeft er last van! Maar wat doe je hiertegen en waar moet je op letten!? Want er zijn bepaalde ingrediënten die beter kan mijden!

Floor kliffen